Julaftonsmorgon

6 portioner3 grapefrukter100 g salladsmix100 g halverade physalis1 granatäpple, kärnorna20 strimlade katrinplommon0.5 strimlad rödlökDressing2 msk olivolja1 msk vit balsamvinäger1 msk flytande honung0.5 tsk flingsalt0.5 tsk svartpepparGör så här1. Skala grapefrukterna med en kniv så att fruktköttet blir synligt. Skär ut skinnfria klyftor med en liten kniv.2. Lägg alla ingredienser utom löken till salladen på ett stort serveringsfat. Blanda ihop dressingen och lägg ner löken. Detta för att den skarpa smaken på löken ska bli något mildare.3. Toppa salladen med lök och dressing och vänd runt ett varv. Servera gärna med ribs och julskinka.)

Dags att öppna dagens lucka i min julkalender. Dagens lucka innehåller bara en hälsning så här på julaftonsmorgon. Önskar er alla en riktigt härlig julafton.Kommer att fortsätta att uppdatera fram till nyår. Fram till nyår kommer det att dyka upp massor av tips inför Nyår. )

Inlägget innehåller affiliatelänkar1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR)

IngredienserPortioner: 1 glas1 dl espresso eller starkt kaffe2 dl vispad varm mjölkpepparkakskryddor t ex malen kanel, ingefära och nejlikakanelstångSå här gör duGrunda ett högt glas med espresso eller starkt kaffe och toppa med vispad varm mjölk.Strö över lite pepparkakskryddor, tex malen kanel, ingefära och nejlika på det mjuka skummet och stick ner en kanelstång.)

Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Bokstavsbanner HÄR / 2. Pom Poms HÄR / 3. Servetter HÄR / 4. Sugrör HÄR / 5. Isformar för snapsglas HÄR / 6. Konfettikanon HÄR / 7. Lightbox HÄR / 8. Pappmuggar HÄR)

Dags att öppna dagens lucka i min julkalender så här dagen innan julafton. Dagens lucka innehåller faktiskt inte något speciellt utan idag ska åtminstone jag fixa det sista inför imorgon. Har jobbat mycket den senaste tiden och har ännu inte köpt klart riktigt allt inför morgondagen så det får bli en tur till stan för att fixa det sista. Hoppas att ni inte stressar ihjäl er nu inför julafton. Passa på att njut lite också.)