Årets Julklapp 2021

Årets julklapp 2021 – evenemangsbiljetten! Att få uppleva någonting, gärna tillsammans med andra, är precis vad vi längtar efter nu när två års instängdhet går mot sitt slut. Pandemin har gjort oss tvungna att hålla oss hemma, undvika social kontakt, och det är många som nu ser fram emot att göra det rakt motsatta. Nu vill vi ut, se något annat än lägenhetens fyra väggar, och känna energin som umgänge tillsammans med andra ger. En konsert, ett biobesök, en middag på restaurang – exakt vilken typ av upplevelse spelar faktiskt mindre roll. Detta gör att en biljett till ett evenemang eller en upplevelse är en julklapp som slår det mesta i presentväg här året. 

Happy-Day.se finns det mängder av upplevelser att välja mellan. Oavsett om mottagaren är medelålders, tonåring eller pensionär går det garanterat att hitta något som passar. Här finns kategorier som “Djur och natur”, “Kultur och romantik”, “Mat och dryck”, “Sport och livsstil” samt “Hälsa och skönhet”. Upplevelserna finns i många olika prisklasser, för att fungera för både den lilla och den stora plånboken. Det kan handla om ett specifikt evenemang, eller om en upplevelse som går att inkassera när mottagaren väljer. Gåvan kommer i form av ett värdebevis, så att huvudpersonen sedan kan hålla i bokningen på egen hand. Praktiskt för den som har en kalender som tenderar att bli fullbokad. 

Åter till pandemin, och hur den påverkat oss. Vi människor är sociala varelser och att umgås över en skärm räcker tyvärr inte hela vägen. Vi behöver mänsklig kontakt, beröring, och den “kemi” som skapas personer emellan. Med andra ord är det inte konstigt att vi nu vill ut och möta varandra, gärna under roliga, avslappnade former. Ett presentkort på en upplevelse fyller precis den funktionen. Mottagaren kommer att vara dig tacksam under lång tid efteråt!