Om julbloggar och julbloggare

Julen är en högtid fylld med goda smaker, underbara dofter, vackert pynt och en härlig stämning. I juletid är det många som längtar efter lite inspiration till pyssel och matlagning, men att hitta det på internet kan ibland vara lite svårt. Visst vore det skönt om alla intressanta julblogginlägg fanns samlade på ett ställe? Nu finns det det! Här på Julbloggare.se hittar du mysiga och inspirerande inlägg från julbloggare över hela Sverige. Här finns inlägg om det mesta som hör julen till. Leta tips, inspiration eller fyll på julstämningen. Om du själv driver en julblogg kan du ansöka om att få synas här.

En julbloggare är en person som med sina inlägg vill sprida en härlig och gemytlig julstämning. På en julblogg hittar man allt som har med julen att göra. Matlagning, advents- och luciafiranden, pyssel, julsånger, godistillverkning, presentinslagning, julklappsrim och julpynt är bara några av ämnena som julbloggarna tar upp. Inläggen kan handla om allt från hur man bygger ett hus av chokladkakor, bästa glöggtipsen och hur man hottar upp sin julgran, till vackra presentinslagningar, tips på julklappar till hela familjen och roliga jullekar för barnen. Många skriver också om sina egna jultraditioner, något som alltid är roligt att läsa om. Kanske hittar du någon som delar just dina jultraditioner?

Har du en egen blogg där du skriver om julrelaterade saker och skulle vilja sprida dina inlägg? För att synas här på Julbloggare.se ska du ha en blogg som är inriktad på temat jul. När du sedan uppdaterar din blogg kommer delar av ditt inlägg att synas här, och en länk leder läsaren in till din blogg. Du kan skicka in en ansökan om att synas här i menyn till höger. Blogginläggens syfte är att inspirera och skänka glädje till läsaren.