Victorias julblogg

Igår tog vi in och klädde julgranen, körde på vitt och lite silver i år med. 

Det här kan vara det mysigaste skyltfönstret jag sett.  Var så fint med bänken med renfällarna utanför också. Hade gärna velat gå in och fika på cafet men jag var så mätt. 

Idag presenterade SVT årets julvärd, som första gången inte är en person utan två. Det blir Lotta Lundgren och Erik Haag. 

Idag är jag i Stockholm på kurs, dag 2. Hade lite tid igår ikväll  men jag orkade inte gå på affärer. Det blev Åhléns och In & Finn, blev ingen shopping men lite kul att kika.  Dessa saffranssemlor bjöd jag på när vi hade glöggprovning.&n…

Lambi har släppt sitt julpapper, både hushåll och toa nu.  Jag brukar köpa julpapper när jag hittar det men i flera år har jag inte hittat något i affärerna. Men jag hoppa hitta det i år.  Brukar ni köpa julpappret?

Nu är årets julklapp utsedd och som vanligt lyckas jag aldrig gissa rätt.  I år är det i alla fall elcykeln som är årets julklapp. 

Varje år testar vi apotekarnes årsmust, fick äntligen tag i den i går.  Jag hade faktiskt inte hört vad den var smaksatt med i år, tycker jag alltid brukar ha läst det innan så det var extra kul att testa den.  Dock var det ingen i familjen s…

Idag släpps årets julfrimärken.  Foto: Post Nord Jag tyckte inte att de var så juliga i år. De senaste åren har varit superfina tycker jag.  Vad tycker ni om dom ?

I morse hade vi minus 11 grader, sen på förmiddagen snöade det igen. Jag hoppas att vintern är här för att stanna nu. 

Idag är jag hemma och vabbar med en febrig son, då passar vi på att se julfilm.  Vi hittade denna film på Netflix som vi kikat på. Vi kanske hinner med några fler.