Tina Gustafsson

Igår var det annandag påsk och det innebar att krama ur det sista av påskfirandet och det är många av er var trötta på påskbordets alla läckerheter hörde jag. Det är ju inte så konstigt då man oftast äter det under flera dagar i rad. Jag har därför tip…

Det finns inte så mycket att säga om detta recept förutom att det är gott och passar alldeles utmärkt att servera nu under påsken Nål Skriv ut Klassiska ägghalvor med räkor och dillRecept skapat av Tina GustafssonKategorier: Brunch / Frukost, Buffé, Hö…

Jag har många olika rätter jag gillar men skaldjur är något jag håller lite extra varmt om hjärtat Nu är våren och sommaren inom räckhåll och jag äter ofta skaldjur men under den kommande tiden så äter jag det betydligt oftare.Dessa gratinerade havskrä…

Lamm och påsk hör ihop enligt mig och lammfilé är så mört och fantastiskt gott, naturligtvis kan du även använda dig av lammytterfilé men tänk då på att öka grilltiden något. Självklart går detta även att äta övriga tider på året som t.ex. sommaren Nål…

En fräsch och lite annorlunda sillrätt att servera på buffébordet eller som förrätt till påsk eller midsommar eller varför inte bara en helt vanlig sommar dag när andan faller på!? Nål Skriv ut Sill cevicheRecept skapat av Tina GustafssonKategorier: Fi…

Denna drink passar de flesta tillfällena men nu under våren och påsken tycker jag den passar in extra bra med sin härligt gröna uppiggande färg. Vad tycker ni? Drinken är också väldigt lättdrucken då den är otroligt fräsch tack vare smakerna den får if…

Ett av de godaste tilltugg jag någonsin har ätit men då gillar jag också asiatiska smaker och rå lax så för mig är dessa små godingar helt magiska! Håller tummarna att även ni kommer att gilla dem! Jag tycker ju att de passar extra bra nu när våren är …

Nu är det inte lång tid kvar innan det är påsk och några av er har börjat fråga om jag tänker publicera några påskrecept och självklart kommer det att komma några Vi börja med denna smaskiga mazarinkaka som har en touch av påsk i sig Nål Skriv ut Påskm…

Pilaffris är en orientalisk risrätt och har sitt namn från persiskans “polow” och sitt ursprung i Iran.Pilaff lagas ofta med vitt ris men det är vanligt att laga rätten med vete också. Beroende på mellanösterns olika kök och deras traditioner ser pilaf…