Svenskjul

Pepparkaksdeg vet vi ju sen länge att det funnits. Men saffransdeg har jag aldrig sett i butik tidigare. Råkade jag stöta på igår på Ica. 

Denna har jag suttit och lusläst nu här i stugan medans min gubbe sitter i styrelsemöte här. Han sitter i möte och jag njuter av jultidningar i readly. Kan livet bli bättre? Nopp tror inte det just nu. Regnar ute och då är det allt lite mysigt att tänk…

Dottern som snart blir 5 år är hos mormor och morfar och busar och har det bra. Jag och gubben har vaknat upp i vår stuga till en regnig och blåsig söndag. Jag ser så mycket fram emot att börja julpynta stugan. Låta nissen flytta in, han kommer att bo …

2 november släpper Estrella juliga nyheter. Ser jag fram emot att provsmaka. Alla tre låter låter goda tycker jag. Perfekt med brända mandlar nu när man inte kan besöka julmarknader ju. Får man köpa i livsmedelsbutiken istället. 

Lusselelle lusselelle jag hittade goda lussebullar i Nordstan  idag. Köpte på mig 4 st i dessa corona tider måste ju få lite julfelling så här en kall och blåsig tisdag i oktober.